Wat je van mij kunt verwachten

Voldoe je aan de 6 eisen? Mooi! Als jij bereid bent om maximaal aan je doelen te werken kun je van mij exact hetzelfde verwachten.

Van mij ontvang je de trainings-, voedings-, leefstijl & supplementadviezen om maximaal resultaat te halen in zo min mogelijk tijd. Uiteraard doen we dit wel op een manier die bij je past en die gezond blijft door middel van een uitgebreide intake. Dat betekent dus geen crashdieet, detoxen of sapjesdieet. Aan het einde van die 12 weken willen we natuurlijk wel dat die zuurverdiende spiermassa zoveel mogelijk behouden is gebleven en dat je kunt genieten van je resultaat en je jezelf niet ziek, zwak en misselijk voelt. 

Tijdens de Challenge sta ik 24/7 voor je klaar voor alle vragen die je hebt of om je te motiveren op een slechte dag. Natuurlijk houd ik je vooruitgang bij en doe ik een wekelijkse check up zodat we kunnen bijsturen waar nodig en zien we elkaar iedere 3 weken voor een huidplooimeting om je resultaat in kaart te brengen en te bespreken hoe het gaat.

Daarnaast ontvang je tijdens de Challenge verschillende extra's zoals onder andere video's van alle oefeningen, informatie om je voeding en training te ondersteunen en tips om je leefstijl in je voordeel te laten werken.

Je traint al een tijdje, probeert de juiste voeding te eten en iedereen jaar zeg je tegen jezelf: "Deze zomer ga ik écht droogtrainen zodat ik op vakantie/op het strand/op een festival die sixpack heb."

Een paar maanden vooruit gespoeld is er eigenlijk niet zoveel veranderd. Je hebt wel wat geprobeerd, maar echt veel veranderd is er niet. Je bent misschien een paar kilo lichter, maar een sixpack is nog steeds niet zichtbaar. Als het even niet hoeft houd je liever je shirt aan en als iemand je vraagt hoe het gaat met droogtrainen antwoord je dat je dit jaar toch nog eerst voor meer spiermassa gaat. Volgend jaar weer een kans toch...

Herkenbaar? Voor mij was dat jarenlang in ieder geval wel het geval.

Pas toen ik leerde hoe voeding en training écht gebruikt kan worden om je lichaam effectief te veranderen ging er een wereld voor me open. Een sixpack was plotseling niet meer dat onhaalbare doel voor iemand die altijd al wat dikker was. Het was nu een kwestie geworden van motivatie, de juiste aanpak en een goede dosis doorzettingsvermogen en geduld.

Met die achtergrond ben ik de 12 Week Summer Challenge gestart: 12 weken lang alles op alles zetten om deze zomer je beste shape neer te zetten. Ben jij klaar voor een uitdaging?

Het doel

Het doel van de 12 Week Summer Challenge is simpel: jezelf uitdagen om in 12 weken tijd het maximale uit jezelf halen om jouw persoonlijke beste zomershape neer te zetten. 

Waar Premium Coaching volledig draait om gedrag- en leefstijlverandering, resultaat op de lange termijn en op een rustige, gestructureerde wijze uitzoeken wat voor jou werkt gaat de 12 Week Summer Challenge om maximaal resultaat in een minimale tijd.

In duidelijke termen: zo laag mogelijk lichaamsvet met behoud van zoveel mogelijk spiermassa.

 

Ja, dat betekent dat je soms misschien honger hebt...

Ja, dat betekent dat je misschien moet gaan trainen als je er niet echt zin in hebt... 

Ja, dat kan betekenen dat je extra cardio moet doen om sneller je doel te behalen...

Ben je hier niet toe bereid? Dan is de 12 Week Summer Challenge niet voor jou. 

Ben je echter bereid om 12 weken lang er maximaal voor te gaan en

grenzen te verleggen? Dan zul je na die 12 weken versteld staan

wat je in zo'n korte periode kunt bereiken.

MATHIAS

Certified Bayesian Personal Trainer

Waar jij aan moet voldoen

De 12 Week Summer Challenge draait om limieten opzoeken, grenzen verleggen en je lichaam per week zien veranderen. Dat betekent alleen ook dat de Challenge niet voor iedereen is. Om met de Challenge mee te doen moet je aan de volgende 6 eisen voldoen:

  • Je houdt van een uitdaging en bent bereid hier voor de volle 100% voor te gaan

  • Je hebt al minimaal 1 jaar ervaring met krachttraining*

  • Je vetpercentage is niet hoger dan 20%*

  • Je hebt in deze 12 weken geen vakanties of andere uitzonderingen gepland staan die je resultaat (flink) in de weg zitten

  • Je hebt geen moeite om naar de sportschool te gaan of om adviezen op te volgen

  • Je hebt geen blessures of gezondheidsproblemen die je inzet beperken

Is jouw antwoord hierop 6 x JA? Dan ben jij klaar om samen de uitdaging aan te gaan!

*Als je net iets minder dan een jaar traint of je vetpercentage is iets hoger is dat natuurlijk prima. Echter, als je nog erg onervaren bent en je wil toch je lichaam positief veranderen is Premium Coaching een betere keuze voor je. Bij de 12 Week Summer Challenge gaan we gelijk in de 6e versnelling, terwijl Premium Coaching je helpt om succesvol je leefstijl te veranderen en betere gewoontes aan te leren voor resultaat op de lange termijn. 

Zij gingen je voor!

Dus, ben jij degene die in de zomer van 2019 zijn beste shape wil behalen, ben je bereid om je hier maximaal voor in te zetten én voldoe je aan de 6 eisen? Laat dan hieronder je naam, email en een bericht of vragen die je hebt achter. Dan laat ik je zo snel mogelijk weten wat de kosten zijn, wat je kunt verwachten in die 12 weken en wat de eerstvolgende startdatum is.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mensen die je voorgingen. 12 weken klinkt misschien kort, maar in die periode is met de juiste aanpak en inzet enorm veel mogelijk!

- Mathias

Neem contact op

Of mail direct naar

1/6