PREMIUM COACHING

MAAKT GELUKKIG ZIJN MET JE LICHAAM WEER

 VANZELFSPREKEND

Ben jij eindelijk klaar met...

...hoe je jezelf voelt?

...Hoe je lichaam eruit ziet?

...Hoe snel je buiten adem bent?

...Hoe je zelfbeeld lijdt door je uiterlijk?

...Hoe je moeite hebt met dagelijkse inspanningen?

...Hoe je in de sportschool niet de progressie behaalt die je graag zou willen behalen?

Als jij op één of meerdere van deze vragen "Ja" hebt beantwoord en bereid bent om nu een échte verandering te doorstaan, dan ben jij klaar voor Premium Coaching

MATHIAS

Certified Bayesian Personal Trainer

Van 'fat' naar fit

Zelf ben ik ook niet altijd in shape geweest, verre van zelfs. Jarenlang kampte ik met overgewicht met alle gevolgen van dien. Ontevredenheid over mijn lichaam. Weinig energie om leuke dingen te doen. Weinig zelfvertrouwen en een slecht zelfbeeld. Allemaal gevolgen die niet alleen invloed hadden op m'n lichaam, maar op m'n hele leven.

Na meer dan 10 jaar aanmodderen ging de knop om. Ik verloor ruim 25 kilo vet en begon meer spiermassa op te bouwen. Maar dat was niet het enige dat veranderde. Ik werd gelukkig met m'n eigen lichaam en kreeg de energie om dingen te doen die ik leuk vond. Na meer dan 6 jaar lang ontdekken wat wel en niet werkt heb ik al deze kennis en ervaring samengebracht tot één geheel: Premium Coaching.

Inmiddels heb ik al meer dan 50 mensen succesvol laten zien hoe ze gelukkig kunnen worden met hun eigen lichaam en gezondheid zonder daarvoor alles te moeten laten staan. Mijn doel met Premium Coaching? Ook jou de kans geven om gelukkig te worden met je eigen lichaam!

Meer dan een los schema

Premium Coaching is niet zomaar een simpel schema voor erbij. Premium Coaching gaat terug naar de basis en zorgt ervoor dat jij veranderingen gaat maken waarvan je niet dacht dat het mogelijk was. Samen leggen we alles onder een vergrootglas: je leefstijl, je werk, je activiteit, je sport, je slaap, je stress, je voorkeuren en bovenal je doelen. Daaruit volgt een persoonlijk plan waarbij alles wordt geoptimaliseerd met maar één visie voor ogen: het behalen van resultaat.

Met een bewezen wetenschappelijke aanpak, intensieve persoonlijke coaching en 10 jaar eigen ervaring maakt het niet uit wat je doel is. Of je nou een lange weg te gaan hebt en 30 kilo of meer wil verliezen. Spiermassa wil opbouwen en daarna wil droogtrainen voor een fotoshoot. Of gewoon gezonder en fitter wil worden...

 

Premium Coaching maakt het mogelijk.

Word een expert van je eigen lichaam

Je hebt vast al vaker meegemaakt dat je geweldig geholpen werd door een personal trainer of dieetboek. Tot het moment dat je hiermee klaar was en in een leegte terechtkwam. Wat nu?

Bijna iedere coach en personal trainer helpt je met korte termijn resultaat. Daarna heb je maar 2 keuzes: verlengen of hopeloos terugvallen in je oude patroon.

PSI Performance helpt je niet alleen bij het behalen van resultaat, maar ook met het behouden ervan! Door sterke gewoontes te ontwikkelen samen met de juiste kennis kan niets je er nog van weerhouden om je doelen te behalen en te verbeteren.

Geen gedoe, wel zo fijn

Sta jij graag iedere ochtend met je kladblokje op de weegschaal of met een verfrommeld papiertje in de sportschool?

Mooi, ik ook niet.

Daarom werken we samen in een live app zodat jij 24/7 toegang hebt tot alle tools die je nodig hebt. Geen gedoe meer met het opsturen van bestanden, foto's maken van je logboek of onduidelijkheid over je programma.

 

Zo heb je altijd die stok achter de deur en de controle die nodig is voor keihard resultaat. Loop je ergens tegenaan? Geen probleem! Met een druk op de knop zitten we beiden op één lijn.

Je staat er nooit alleen voor

De voordelen houden niet op bij je persoonlijke Premium Coaching.

Bij je Premium Coaching ontvang je namelijk automatisch levenslange toegang tot Team PSI: de besloten groep boordevol extra's die het je nóg makkelijker maken om de resultaten te halen die je zo graag wil.

Denk aan extra waardevolle tips & tricks om je resultaat ook lang na je coaching nog vast te houden, maandelijkse team trainingen om je techniek te perfectioneren en vragen te stellen en een uitgebreide oefeningsdatabase zodat je altijd precies weet wat je te doen staat!

Afstand is geen probleem

Heb jij niet de mogelijkheid om iedere 3 weken langs te komen voor een meting? Bijvoorbeeld omdat je niet in de buurt woont of dit niet in je planning past? 

 

Wat de reden ook is, Online Coaching is de keuze voor jou als je geen fysieke contactmomenten kunt of wilt hebben. 

De visie van Online Coaching is simpel: dezelfde hoge kwaliteit als Premium Coaching, maar dan volledig online!

Met regelmatige Video Check Ups houden we intensief contact  zodat jij je coach altijd bij de hand hebt.

Word jij het volgende succesverhaal?

- Tim

"Een eigen bedrijf, een erg druk privéleven en maar weinig tijd om te trainen maakten het niet makkelijk om weer in shape te komen. Maar door een persoonlijke aanpak die rekening hield met deze situatie en ook met eerdere blessures heb ik niet eerder in zo'n korte tijd zo veel resultaat behaald!"

- Bram

“Ondanks dat ik al meerdere jaren trainde, lukte het me maar niet om het vetpercentage te bereiken dat ik graag wou. Toen ik samen ging werken met Mathias bereikte ik eindelijk de zomershape die ik graag wilde!”

- Jeffrey

"Na een aantal jaar trainen zag ik geen vooruitgang meer waardoor mijn motivatie en plezier in het sporten begonnen te verdwijnen. Maar na slechts 3 weken coaching bij Mathias was ik al 2,5% lichaamsvet kwijt! Daardoor heb ik m'n motivatie weer terug gekregen om mijn lichaam te verbeteren! "

Alle voordelen op een rij

Ben jij klaar voor echt resultaat?

Ben jij nu eindelijk klaar met een gebrek aan resultaat en wil je écht gelukkig worden met je lichaam of gezondheid?

Laat dan je gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op om te ontdekken hoe we jouw doelen waar gaan maken!

Of mail direct naar